ترک اعتیاد بلاگ

کمپ ترک اعتیاد به شیشه و ماری جوانا گل

ترک شیشه در مرکز کلینیک بیرجند
5/5 - (1 امتیاز)

تاریخ بروز رسانی آوریل 19, 2020 %%

شیشه و گل دو ماده مخدری هستند، که خواهان بسیاری در میان قشر جوان دارند. همین امر سبب شده است که قیمت این ماده مخدر از کیلویی 180 میلیون در سال 1384، به کیلویی 10 میلیون در سال جاری تبدیل شود و این حضور بیشتر قشر جوانان برای درمان شیشه در کمپ ترک اعتیاد شیشه و ترک اعتیاد ماری جوانا گل جهت بستری شاهد هستیم.

در حال حاضر، تهیه ماده مخدر شیشه در داخل کشور صورت می گیرد. البته ماده اولیه تولید شیشه (آمفتامین) هنوز هم جز واردات قاچاق محسوب می گردد. همین امر سبب شده است که وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو، به همراه ستاد مبارزه با مواد مخدر به طی هماهنگی هایی از ورود مواد اولیه این نوع مخدر به کشور جلوگیری به عمل آورند. همین اقدامات سبب شد که در یک بازه زمانی، مقدار مصرف شیشه بسیار کمتر از گذشته شود.

ترک اعتیاد شیشه

کمپ ترک اعتیاد به شیشه و ماری جوانا گل

ایجاد برای کمپ ترک اعتیاد شیشه و گل ( ماری جوانا )

امروزه با ورود شیشه ناخالص از سوی افغانستان به کشور، جوانان به سمت اعتیاد به گل گرایش پیدا کرده اند. البته تبلیغات و ذهنیت اشتباه در مورد این ماده مخدر، در فروش و گسترش آن نیز بی تاثیر نیست. به همین دلیل امروزه کمپ های ترک اعتیاد شیشه و مرکز ترک اعتیاد گل برای درمان این نوع از معتادان با چالش های جدیدی مواجه هستند. زیرا که این دو ماده مخدر، همانند تریاک که دارای داروی جایگزین مانند متادون است، نبوده و مدت زمان ترک آن ها بین 6 ماه الی یک سال به طول می انجامد. این روند ترک اعتیاد با توجه به نرخ بالای اعتیاد گل و شیشه در جامعه، سبب کاهش ظرفیت کمپ های ترک اعتیاد و درخواست بالای بستری در کمپ ها شده است.

ترک اعتیاد گل

ترک اعتیاد گل

مرگ های ناخالص، جان معتادان را به راحتی تقدیم عزرائیل می کند

با توجه به آمار بالای معتادان در سطح کشور و کاهش سن اعتیاد زنگ خطری برای مراکز کمپ ترک اعتیاد و ستاد مبارزه با مواد مخدر زده شده است؛ تا به بررسی علت بالای مرگ و میر معتادان و دلیل اعتیاد سریع افراد را بررسی نمایند. در حقیقت دیگر مشکل اعتیاد نیست، بلکه ناخالصی هایی است، که به هدف های مختلفی مانند تشدید اثر و یا وزن گرفتن بیشتر، به مواد مخدر اضافه می شود.

از آنجایی که معتادان چه از قشر مرفه باشند و چه فقیر، بعد از مدتی به وضع مالی بدی دچار می شوند، فروشندگان مواد مخدر سعی می کنند به روش های گوناگون قیمت مواد را پایین نگه دارند. همین امر سبب می گردد که آن ها از ناخالصی هایی برای وزن دادن کاذب به مواد مخدر استفاده کنند. اما این تنها مرحله ای نیست که به مواد ناخالصی افزوده می شود. بلکه در مواد مخدر و محرک مانند گل و شیشه که در افغانستان تولید می شود، همواره مقادیر بالایی از ناخالصی وجود دارد. در حقیقت نوع سنتز مواد مخدر در کشور های دیگر به این گونه است. حال تصور کنید که این مواد زمانی که به کشور ما وارد می شود، باز هم توسط افراد دیگر مورد تغییر قرار می گیرند. با این روند معتادان به سرعتی بیش از سابق به مواد مخدر وابسته شده و پس از مدت کمی جان خود را از دست می دهند.

پایان پیام.

نیلوفر ساکی

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *