کمپ ترک اعتیاد دولتی خصوصی تهران مرکز ترک اعتیاد احیاء عطر پاکی بازپروری کلینیک vip شماره مشاوره کمپ با قیمت مناسب هستید؟
کمپ ترک اعتیاد اجباری
3.5/5 - (464 امتیاز)

تاریخ بروز رسانی خرداد ۳, ۱۴۰۲ %%

شرایط بستری و مسائل مربوط به کمپ اجباری ترک اعتیاد ،برخی کمپ های غیر مجاز و صرفا ارزان وجود دارند که در قالب بهترین کمپ ترک اعتیاد کلینیک اجباری فعالیت کرده و افراد به صرف اینکه هزینه درمان در آن ها پایین تر است، بیماران خود را در آنجا بستری می نمایند. آدرس و شماره تلفن .

شرایط بستری مربوط به کمپ اعتیاد اجباری ۱۴۰۲

شرایط پذیرش و بستری ، در میان تمامی وابستگان بیمار اعتیاد تنها پدر ، مادر ،برادر ، خواهر و همسر قانونی وی می توانند به صورت اجباری و قانونی با داشتن مدارک هویتی معتبر اقدام به بستری کردن شخص معتاد کنند. این بستری کردن می تواند از طریق تیم اجباری اقدام خانواده و یا از طریق اکیپ اورژانس آمبولانس و داشتن برگه قضایی به کمپ مراجعه نمایند. بعد از مراجعه، مددیار و کسانی که قبلا همانند وی بوده اند مورد ارزیابی و همدردی قرار می گیرد. بعد از بررسی بیمار درمان را شروع کرده و در پایان نیز جهت ترخیص بیمار معرف درجه یک وی در کمپ حضور می یابد و بعد از طی کردن مراحل اداری می تواند وابسته خود را ببرد.

کمپ ترک اعتیاد اجباری
سوالات کمپ اجباری

جلسات خانواده در کمپ اجباری یا تمایلی

در مراکز مجاز موضوع جلسات مشاوره خانواده برای اعضاء خانواده بیماران تمایلی و یا اجباری یکسان میباشد ،

در میان دلایل عمده مراجعه نکردن بیماران اعتیاد به کمپ ها و مراکز ترک اعتیاد، ترس از دیدگاه اطرافیان، خانواده و دوستان یکی از بازدارنده ترین عواملی است که فرد را از ترک کردن باز می دارد. در حقیقت این افراد گمان می کنند که دوستان و آشنایان آن ها دیگر آن ها را نپذیرفته و آن ها را رها کرده اند. البته باید عنوان کرد که تصورات آن ها خیلی هم به دور از واقعیت نیست. بسیار دیده شده که رفتار های ناهنجار و بدون اعتماد خانواده ها و اطرافیان، سبب بازگشت دوباره فرد تازه ترک کرده به دام اعتیاد شده است. برای همین است که در جلسات مشاوره ای که در کمپ ها تشکیل می گردد، حضور خانواده ها الزامی است.

در این جلسات به خانواده ها آموزش داده می شود که چگونه با فرد تازه ترخیص شده رفتار کنند تا میل او برای بازگشت به سوی مواد مخدر کمتر شود. اما در این میان هم خود فرد بیمار باید با یک سری حقایق مواجه شده و آن ها بپزیرد. مثلا اینکه اطرافیان و یا آشنا ها به مانند قبل با آن ها برخورد نکنند و مهمتر از آن، در برخورد با این افراد، اعتماد کردن را به آن ها نشان دهند.ادامه دارد…

کمپ اجباری بخاطر مصرف شیشه و توهمات

بسیاری عقیده دارند که اعتیاد به متادون بسیار بدتر از اعتیاد به شیشه، تریاک و.. می باشد. این افراد معتقدند که متادون کبد را از کار می اندازد و آثار مخربی بر بدن افراد می گذارد. اما ما از آن ها می پرسیم، آیا با همین متادون، معتادانی که در جوب ها بودند و یا با کارتن خوابی زندگی خود را سپری می کردند را به اشتغال نیاوردیم؟ این درست است که متادون دارای عوارض جانبی است، اما قطعا عوارض آن بیشتر از مواد مخدر نیست و دلیل مخالفت برخی از افراد با متادون این است، که با کاهش خرید مواد مخدر همراه بوده اند، که این هربه تنها از فروشندگان مواد مخدر بر می آید

خطراتی که در کمپ اجباری غیرمجاز ترک اعتیاد در کمین معتادان است.

برخی کمپ های غیر مجاز و صرفا ارزان وجود دارند که در قالب کمپ های اجباری فعالیت کرده و افراد به صرف اینکه هزینه درمان در آن ها پایین تر است، بیماران خود را در آنجا بستری می نمایند. این کمپ ها اصلا قابل اطمینان نبوده و به صورت واضح مشخص نیست که درون آن ها از چه نوع برنامه آموزشی یا پروتکل درمانی استفاده می شود.

بیماران معمولا به دو طریق به کمپ ها آورده می شوند. یا اینکه بیمار با نامه قضایی و توسط تایید دادستان به کمپ آورده می شود، که در این حکم مدت زمان حضور در کمپ برای بیمار مشخص است و یا اینکه با در طی شکایتی فرد بیمار توسط نیروی انتظامی دستگیر شده و سپس به کمپ تحویل داده می شود.

کمپ ترک اعتیاد اجباری احیاء عطر پاکی

مرکز ترک اعتیاد اجباری احیاء عطر پاکی

قوانین دو ماده ترک اعتیاد اجباری و اختیاری ( خود معرف ).

ماده ۱۶ قانون در مورد معتادان چگونه است؟ طبق این ماده تمامی معتادان متجاهر که در ملع عام، اقدام به استعمال و مصرف مواد مخدر دخانیات می کنند توسط نیروی انتظامی بازداشت شده و برای غربالگری و سایر مراحل به کمپ ها فرستاده می شوند. در این روش با حکم قانونی این معتادان باید به صورت اجباری تا ۳ الی ۶ ماه در کمپ حضور یابند و پس از درمان با دستور قضایی و مسئولان زیرربط مرخص می شوند.

ماده ۱۵ قانون اختیاری در مورد بیمارانی است که خود با رضایت کامل به کمپ مراجعه کرده و صورت پرهیز مدار درمان خود را شروع می کنند. این بیماران بستری اجباری نشده و بعد از درمان به ترخیص می شوند.

کمپ ترک اعتیاد اجباری غیر مجاز چه میگذرد

داستانی واقعی در مرکز اجباری غیر مجاز ، نامش احمد است. حدود ۴۴ سال دارد؛ اما او نیز مانند سایر بیماران اعتیاد بسیار بزرگتر از سنش به نظر می رسد. الان حدود یک سال است که ترک کرده و تجربه بستری شدن در هر دود کمپ مجاز و غیر مجاز را نیز داشته است. ” بیست ساله بودم که برای اولین بار لب به سیگار زدم. آن زمان جوان بودم و در جوشکاری کارگری می کردم. هرگز گمان نمی کردم که روزی به دام اعتیاد گرفتار شوم. سال ها گذشت و من از یک کارگر جوشکاری تبدیل به کارفرما شدم و به طبع آن درآمدم نیز افزایش یافت.

حالا دیگر خانواده ای داشتم و وضع مالی خوب که می توانستم از هر نوع ماده مخدر که می خواهم مصرف کنم. از آنجایی که روحیه تنوع طلبی داشتم، هر ماده مخدر صنعتی و سنتی که در بازار موجود می شد را مصرف می کردم. بالاخره صبر خانواده ام به سر آمد و یک شب بعد از یک تماس، سه مرد قوی هیکل به خانه ما آمدند و مرا به زور به یک کمپ ترک اعتیاد بردند. ابتدا مقاومت کردم اما آن ها به ازای هر مقاومت، مرا بیشتر کتک می زدند. بالاخره کوتاه آمدم و کار هایی که آن ها از من می خواستند را انجام می دادم.

جهت خواندن به متن آبی رنگ ادامه مطلب اجباری لمس و یا کلیک کنید.

یک سوال در رابطه با توهمات شخص بیمار ؟

بیماری که دارای مصرف مواد محرک و توهم زا میباشد و در شرایط توهم شنیداری یا دیداری، هذیان گویی با اختلال به واسطه مصرف ، آیا قدرت تصمیم گیری برای ترک اعتیاد بصورت تمایلی دارد ؟  

البته قابل ذکر است با قطع مصرف مواد مخدر و محرک در کمپ تحت نظر پزشک مرکز و روانپزشک ( دارو درمانی ) توهمات و هذیان او برطرف میشود، جهت اطلاعات بیشتر خانواده از درمان اعتیاد به شیشه و نحوه درمان توهم شیشه و مواد های دیگر مراجعه کنید متن آبی رنگ را لمس کنید.

Performing Covid-19 test at addiction rehabilitation center
Disinfection in Coronavirus Rehabilitation Centers

وزیر علوم تحقیقات و فناوری در جمع خبرنگاران بیان کرد: طبق آمار به دست آمده از معتادان کشور مشخص شده است که حدود ۴ درصد از آنان، از قشر دانشجویی کشور می باشند. این آمار نسبت به آمار کل معتادان کشور بسیار کم است، با وجود این، باز هم این نتیجه گیری نشان از پتانسیل جوانان در ابتلا به مواد مخدر را نشان می دهد. از طرفی باید به ریشه یابی و درمان بیماری اعتیاد پرداخت. در غیر اینصورت در آینده ای نه چندان دور شاهد به هدر رفتن سرمایه های کشور خواهیم بود.

یکی دیگر از کار هایی که در مورد جمع آوری معتادان متجاهر صورت گرفت، تحول مراکز بهاران می باشد. این موضوع باید توسط ستاد مبارزه با مواد مخدر مورد پیگیری قرار گیرد. در حقیقت مراکز توانمندسازی سازمان بهزیستی در حال حاضر حدود ۱۰۰۰ نفر را تحت پوشش خود داشته و مشغول به فعالیت هستند. البته طبق آنچه در استانداری مرکز تهران مقرر شده بود، شهرداری وظیفه دارد که ظرفیت اشتغال ۲۰۰۰ نفر را فراهم کند. هر چند که برای جمع آوری معتادان تا به امروز نیازی به کمک شهرداری نبوده است، اما با این وجود آن ها گرمخانه هایشان را آماده کرده اند و قرار بود ظرفیتی را نیز در این خصوص در نظر بگیرند که خوشبختانه تا به امروز نیازی به این ظرفیت مازاد نبوده است.

 

جهت اطلاعات بیشتر نظر کاربران در مورد درمان،بستری در کمپ به صفحه اصلی آبی رنگ زیر را لمس و یا کلیک کنید

با نظرات دیگر کاربران گرامی در مورد کمپ اعتیاد اجباری آشنا شوید

شماره تماس : ۰۹۱۲۵۸۶۴۱۴۹ &  ۰۹۰۳۰۲۱۴۸۷۳

( بنا یه درخواست کاربران بابت اخطار ارجاع بیماران مقاله ایی با همین عنوان جهت آگاهی خانواده در دست اقدام است

با تشکر از کاربران گرامی، استادان ، دانشجویان و کاربران بهبود یافته اعتیاد جهت انتقاد سازنده و درک هرچه بهتر مقالات ، سلامت و پاینده باشید. )

( مقاله اختصاصی  )

نیلوفر ساکی

پایان پیام.

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

Phone icon
۰۹۰۳۰۲۱۴۸۷۳
واتساپ انتقاد و پیشنهادات متن لمس کنید
WhatsApp icon
واتساپ کمپ ترک اعتیاد
Call Now Buttonتماس فوری روی متن لمس کنید