آموزشی مطالب اعتیاد, ترک اعتیاد بلاگ

قسمت دوم درمان و پیشگیری اعتیاد

3.1/5 - (14 امتیاز)

تاریخ بروز رسانی ژوئن 14, 2022 %%

قسمت دوم درمان و پیشگیری اعتیاد در کمپ ترک اعتیاد برای این هدف، درمانگر با هر بار مراجعه بیمار، یک طرح درمان در اختیار او قرار می دهد، که باید در بیرون از جلسه آن ها را انجام دهد. همچنین بیمار را به انجام فعالیت های مفید و رفتار مناسب تشویق می کند و او را به سوی استفاده کمتر از مواد مخدر سوق دهد. در این مسیر علایق و خواسته های فرد مورد توجه قرار می گیرند، تا با آن ها به توان عنوان تشویقی برای رفتار درست فرد استفاده کرد. در طی این درمان، هر چند روز یک بار و جهت کنترل وضعیت اعتیاد بیمار، ادرار او مورد آزمایش قرار می گیرد، تا اینکه مشخص شود که آیا شخص مواد مصرف کرده است یا خیر.

قسمت دوم درمان و پیشگیری اعتیاد

بیزاری درمانی یکی از روش های درمانی برای افرادی است، که رفتار های دردسرآور از خود نشان می دهند. در این روش از فرد معتاد خواسته می شود که رفتار دردسرآور خود را، با یک محرک آزار دهنده به طور خیالی یا واقعی یکی کند. سپس به هنگام مصرف مواد مخدر به چیزی که او را آزار می دهد، فکر کند. مثلا فکر کند که در حال خوردن خوراکی حال بهم زن است. با این کار ذهن او شرطی شده و فرد نسبت مواد مخدر بیزار می شود

ترک اعتیاد مواد مخدر مانند تریاک

ترک برخی از مواد مخدر مانند تریاک هروئین، شیره و… دارای علائم جسمانی آزار دهنده بسیار زیادی هستند، که سبب می شود فرد از ادامه درمان باز ماند. به همین دلیل در دوره ترک این مواد، از درمان های دارویی با متادون یا بوپروتورفین استفاده می شود. این دارو ها شبه مواد مخدر بوده و سبب کاهش علائم ترک می شوند. متاسفانه از آنجایی که خود این دارو ها می توانند اعتیاد آور باشند، مصرف آن ها حتما باید تحت نظر پزشک بوده و مدام مقدار مصرف کنترل شود. مصرف این دارو ها اگر بیش از حد مجاز صورت گیرد، سبب تشنج و مرگ می شود.

اعتیاد به تریاک

اعتیاد تریاک

قسمت اول پیشگیری و درمان

در پایان باید بدانید که بیشترین و طولانی ترین مسیر برای ترک اعتیاد، تصمیم به ترک آن است. زیرا که هر اندازه روانشناس و مشاور در کنار بیمار باشد، تا درمان با خواست بیمار صورت نگیرد، نمی توان روند درمان را کامل کرد. به همین منظور باید قبل از اقدام به درمان های دارویی، جلسات مشاوره و روان درمانی برای فرد گذاشته شود، تا از طریق آن فرد خود خواهان ترک اعتیاد باشد. در این صورت فرد تمامی درد ها و رنج های مسیر درمان را تحمل کرده و در نهایت اطمینان به اینکه به مصرف دوباره مواد مخدر نپردازد، بسیار زیرا است.

پایان متن.

نیلوفر ساکی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *