ترک اعتیاد بلاگ

متجاهر درمان اعتیاد بیماران در کمپ درمان ترک اعتیاد

Rate this {لطفا به محتوا امتیاز دهید}

تاریخ بروز رسانی فوریه 8, 2020 %%

طبق بیانات سردار اسکندر مومنی در آخرین نشستی که با منتخب نهاد های مردمی استان تهران و البرز داشته است، بیان کردند؛ که امروزه حدود 20 درصد از معتادان سطح کشور در دسته معتادان متجاهر قرار گرفته اند. این دسته از افراد متجاهر درمان اعتیاد بیماران در کمپ ترک اعتیاد در صورتی که درمان نشوند، سبب بروز خشونت های بیشتر در جامعه و افزایش جرایم مربوط به اعتیاد خواهند شد.

اعتیاد یکی از عواملی است که نه تنها آینده یک کشور را به خطر می اندازد، بلکه چهره نامطلوبی برای آن جامعه نیز به همراه دارد. از این رو کشور ما به دلیل موقعیت جغرافیایی که دارد، بیش از سایر کشور ها در معرض ترانزیت مواد مخدر و مصرف آن می باشد.

حمایت از بیماران اعتیاد متجاهر از ترک اعتیاد

وی با بیان اینکه بیش از درمان این معتادان با به فکر پیشگیری باشیم، از تمام نهاد ها، افراد و مسئولان خواست که با معتادان همانند بیمارانی رفتار کرده که نیاز به درمان دارند. مومنی بیان داشت که طبق اصل ماده 15 قانون اساسی، تنها زمانی افراد معتاد مجرم شناخته نمی شوند، که تحت درمان قرار گیرند. از این رو باید معتادان متجاهر را علاوه بر درمان، تحت حمایت و سرپرستی قرار داد تا دوباره به سوی مواد مخدر سوق نیابند همانند کمپ ترک اعتیاد سپاه مخصوص جمع آوری معتادین متجاهر.

معتادان خیابانی و متجاهر

مومنی افزود که در حال حاضر در جامعه تفکرات بسیار خشونت آمیزی علیه معتادان در جامعه رواج دارد که از آن جمله می توان به انداختن آن ها در دریا اشاره کرد. وی تاکید کرد که این تنها یک ایده شخصی است و ما هرگز برای بهبود و درمان این افراد از رفتار های خشونت آمیز استفاده نخواهیم کرد.

مومنی با تاکید بر اینکه همه ی افراد جامعه در معرض خطر اعتیاد قرار دارند، افزود: این درست که بیکاری می تواند عاملی محرک برای اعتیاد افراد باشد. اما با این حال مشاهده شده است که بسیاری از معتادان دارای وضع مالی خوب بوده و شاغل می باشند. از این رو نباید هرگز افراد را از دام اعتیاد دور دید. به همین دلیل مومنی بر نقش خانواده در آموزش نوجوانان و جوانان بسیار تاکید کرد و نقش آن ها را در گسترش اعتیاد بسیار پر رنگ دانست.

در نشست اخیر که دستاورد ها آن برای جامعه بسیار مهم و کارآمد بود، مومنی تاکید کرد که از میان 2 میلیون و 700 هزار نفری که به عنوان معتاد در کشورمان شناخته شده اند، حدود 600 هزار نفر از آن ها به صورت تفننی مصرف کننده می باشند. با این حال طی نظر سنجی هایی که در عرض چندین سال از مردم صورت گرفته است، مشخص گردید که افراد باور دارند، هنوز هم درمان در کمپ ترک اعتیاد و برخورد با معتادان متجاهر، باید در اولویت قرار گیرد.

پایان پیام.

نیلوفر ساکی

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *